En bild säger mer än 1000 ord

Det är dags att börja ta valutan Bitcoin på allvar när det gäller som sparmedel.
Ja det är högrisk, det är en risk att leva.
Se det som en aktie. Gå aldrig in med mer pengar än vad man har råd att förlora.
Det rycktas att kineserna har fått ett grymt Bitcoin sug och det är det som gjort att valutan har fullkomligt spirat upp till nya höjder.
Tillgång / Efterfrågan sätts verkligen på sin spets.

http://techcrunch.com/2013/11/18/btc-china-series-a/
http://qz.com/148313/china-and-bitcoin-are-going-steady-but-does-beijing-approve/

Kolla på denna fina kurva nedan som sagt folk..

WTF!

Vad säger då kurvan? Jo!
Då den är logaritmisk uppåt så indikerar det ingen form av avmattning alls. Tvärtom ser det ut som att det kommer att fortsätta att stiga. Och även om Bitcoin förr har haft två riktigt stora krascher så de inte har varit värda något alls knappt så har det återhämtat sig.
Antagligen kan de som hamstrade stora mängder under kraschen och som har råkat sparat dem antagligen börja tänka på refrängen och sitta o sippa Mojitos vid någon strand istället om de har det intresset.

Vilken resa! $800/Bitcoin.. Detta är ju larvigt och det fortsätter stadigt uppåt mina vänner!
Under vårat arbetsdygn så händer det inte så mycket med valutan, folk säljer lite på förmiddagen, den kan gå ner typ $20 för att vara upp c:a $40 när man går hem. När man sedan vaknar och tittar på morgonen dagen efter ja då har det hänt saker på kursen.

Otroligt! Vilken sjuk värld vi lever i.. Men som valuta är nog detta det som mänskligheten behöver. En global valuta som man skicka till vem som helst som har en Bitcoin plånbok. Man kan betala med det i en affär om affären är ansluten.
Möjligheterna har bara börjat… TBC…